Socialt Engagemang

Palmlunds Skolor

Palmlunds Skolor stödjer skolan Great Andoh i Ghana

Det startade som en dröm för Emelie Kanter som först åkte som volontär för 7 år sedan. Emelie träffade då Jacques Manner och tillsammans startade de Great Andoh International School som idag är ett hem och en skola för 75 barn i Ghana. Utan Emelie och Jacques hade de här barnen ingenting förutom livet på gatan. Idag är de friska och glada barn som med trygghet, kärlek och utbildning kan förändra sin egen och Ghanas framtid. Emelie och Jacques säger att utbildning är det finaste vi kan ge barnen. Det ger dem en chans och de har alla valt livet. Tidigare har de handlat om att de ska överleva dagen men idag drömmer barnen om en framtid! Great Andoh är ett resultat av vilja, envishet, driv och många människors engagemang och bidrag. Skolan blev klar 2014 och har nu kapacitet att ta emot totalt 300 barn och ge dem en utbildning och en framtid.

Vill du veta mer om Great Andoh International School gå in på http://www.greatandoh.com.

GreatAndoh low

Föräldrainloggning